vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder hvid

4.060 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Unikt design med indbygget LED-lys og elegant kunstlæder. Sov godt og stilfuldt hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846190 Kategori:

Denne elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 120×200 cm er ikke bare en seng – den er et kunstværk i sig selv. Med sit smukke design og praktiske funktioner vil den forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Sengen er polstret i slidstærkt kunstlæder, der er let at rengøre og som giver et luksuriøst udseende. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddekomfort, mens det farverige LED-lys under sengen skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Med en madras fyldt med pocketfjedre kan du se frem til en god nattesøvn med optimal støtte og tilpasningsevne. Den medfølgende topmadras tilføjer ekstra komfort og er betrukket med et hudvenligt stof, der sikrer en behagelig overflade.

Denne kontinentalseng er ikke bare et møbel – det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med et elegant design, kvalitetsmaterialer og innovative funktioner er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste.

Forkæl dig selv med en god nats søvn og en stilfuld atmosfære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forføre af lyset fra LED-striben og sink ned i komforten – du fortjener det.

Scroll to Top