vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder grå

4.060 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335846193 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder grå, Pris: 4028.00

Forestil dig en verden af luksus og komfort, hvor din søvn bliver forvandlet til en drømmende oplevelse hver nat. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du skabe din egen lille oase af velvære og stil midt i dit soveværelse.

Det smukke kunstlæder i høj kvalitet, der dækker sengen, er både slidstærkt og let at rengøre. Den glatte overflade og det luksuriøse udseende tilføjer et strejf af elegance til rummet. Den justerbare sengegavl giver ikke kun fremragende støtte, men tilføjer også en funktionel detalje, der gør det behageligt at sidde op i sengen og læse en god bog.

Et af de mest imponerende features ved denne seng er det farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære i ethvert soveværelse. Lad lysene guide dig til søvn eller skabe en magisk stemning, mens du slapper af efter en lang dag.

Men komforten stopper ikke der. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og fuldender luksusoplevelsen.

Bemærk, at madrassen og topmadrassen leveres som en pakke for at sikre hygiejniske standarder. Og med den medfølgende LED-strip, USB-stik og brugervenlige monteringsvejledning, er det nemt at skabe dit drømmesoveværelse.

Træd ind i en verden af søvnens renhed og velvære med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig fordybe i komforten, nyd lyset og skab din helt egen oase af ro og afslapning hver eneste nat.

Scroll to Top