vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof sort

4.355 kr.

Få en naturlig og luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys for en afslappende atmosfære. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335842920 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof på 140×190 cm er det perfekte valg for enhver, der ønsker en seng, der ikke kun giver en god nats søvn, men også tilføjer et strejf af elegance og luksus til soveværelset. Denne seng er designet med fokus på både stil og komfort og vil helt sikkert bidrage til at skabe en atmosfære af ro og afslapning i dit hjem.

Det slidstærke stof i en elegant sort farve giver sengen et rent og sofistikeret udseende, der passer smukt ind i enhver indretning. Du kan være sikker på, at stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng vil holde i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl på denne kontinentalseng kan justeres i højden efter behov, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den til din foretrukne sovestilling og samtidig få den rette støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det unikke LED-strip lysdesign på sengen skaber en stemningsfuld belysning og giver dig mulighed for at skabe et hyggeligt og afslappende miljø i dit soveværelse. Nu kan du skabe din helt egen oase af ro og velvære med et enkelt tryk på en knap.

Denne kontinentalseng leveres med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre giver en fremragende støtte og tilpasningsevne, hvilket sikrer, at du får en behagelig og ergonomisk korrekt nattesøvn hver eneste gang.

Topmadrassen på sengen er fremstillet af hudvenligt materiale og er både blød og komfortabel at ligge på. Med hensyn til hygiejne er det vigtigt at bemærke, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes, men du kan være sikker på, at du får en madras af høj kvalitet, der vil sikre dig mange års god søvn.

Du kan nemt montere denne kontinentalseng derhjemme med den medfølgende brugermanual, og den har et USB-stik, så du nemt kan tilslutte dine enheder og holde dem opladet hele natten.

Med en seng som den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof på 140×190 cm får du ikke kun en komfortabel og stilfuld seng, men også et møbel, der vil tilføre dit soveværelse en ekstra dimension af elegance og luksus. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne fantastiske seng, og lad drømmene få frit spil i en seng, der er skabt til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Scroll to Top