vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof cremefarvet

3.829 kr.

Gør dine nætter magiske med vores elegante kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stofdesign er dette det ultimative valg for din soveværelseopgradering.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838800 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm i stof, cremefarvet, vil forvandle dit soveværelse til et elegante oase af komfort og stil. Denne luksuriøse seng er mere end bare et sted at sove – den er et kunstværk i sig selv. Med sit slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer denne kontinentalseng et touch af elegance og sofistikeret charme til dit hjem.

Den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden, giver dig uovertruffen komfort og støtte, når du har brug for at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. LED-lyset, der omgiver sengen, skaber en magisk stemning og tilføjer en subtil touch af glamour til dit soveværelse.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre er designet til at give dig den bedste støtte og komfort hele natten lang. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket sikrer, at du får en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig stof, der føles blød og behagelig mod huden.

Med en længde på 203 cm, bredde på 120 cm og en højde på 118/128 cm passer denne kontinentalseng perfekt til dit soveværelse. LED-strippen med en længde på 55 cm tilføjer en moderne og stilfuld detalje til sengen, og kan tilpasses efter dine præferencer.

Med et unikt design, enestående komfort og praktiske funktioner er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys det ultimative valg for alle, der ønsker at skabe en luksuriøs og stilfuld atmosfære i deres hjem. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top