vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof gråbrun

5.163 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i stilfuld gråbrun stof. Perfekt blanding af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810489 Kategori:

Vil du have en god nattesøvn og samtidig tilføre dit soveværelse en smule ekstra charme? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 160×200 cm i en smuk gråbrun farve det perfekte valg for dig. Denne elegante kontinentalseng vil øjeblikkeligt blive det fokuspunkt, som dit soveværelse har brug for.

Med et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og praktisk, garanterer denne seng dig komfort i topklasse. Den justerbare sengegavl sikrer, at du kan få den rygstøtte, du har brug for, når du sidder op og læser en god bog eller ser din yndlingsserie på TV.

Men det er ikke alt. Skab en magisk atmosfære i dit soveværelse med de farverige LED-lys, der pryder sengens ramme. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer en høj kvalitet samt en tilpasningsevne, som kun de bedste materialer kan levere. Og topmadrassen? Den er ikke blot behagelig, men også hudvenlig og perfekt til en god nats søvn.

Praktisk info: Hvis du er bekymret for hygiejnen, kan du være tryg. På grund af produktets art kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen først er blevet åbnet. Husk, at USB-strømkilde ikke er inkluderet, så du selv skal sørge for dette.

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den ultimative forkælelse med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Drøm sødt, lev stort – det hele starter med en god nattesøvn.

Scroll to Top