vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof sort

4.413 kr.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med en luksuriøs vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811471 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof sort.

Drøm dig væk til en verden af komfort og elegance med vores eksklusive kontinentalseng med LED-lys. Denne smukke seng vil forvandle dit soveværelse til et sandt oase af ro og velvære.

Denne kontinentalseng er ikke blot et møbel, men en investering i din søvn og velvære. Den er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Det slidstærke stof i en elegant sort farve tilføjer et touch af luksus til ethvert rum.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddekomfort, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. De farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en behagelig atmosfære og tilføjer en modernitet til din indretning.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Den medfølgende topmadras er både blød og hudvenlig, så du kan sove som en drøm.

Bemærk, at for at sikre hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Du skal selv sørge for en 5V USB-strømkilde for at aktivere LED-lyset.

Sengen leveres som en komplet pakke, der indeholder alt hvad du behøver for at skabe dit eget lille paradis af komfort. Gør drømmen om en perfekt nattesøvn til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Et møbel, der ikke blot lover kvalitet, men leverer det.

Scroll to Top