vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof gråbrun

3.367 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Inkluderer elegant LED-lys og stilfuldt stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837442 Kategori:

Med denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du skabe en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Sengen er ikke bare et sted at sove, men et æstetisk fokuspunkt, der kombinerer stil, funktionalitet og innovation på en enestående måde.

Den slidstærke stofbetrukne sengeramme i en elegant gråbrun farve udstråler en følelse af luksus og sofistikeret enkelthed. Med en justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtteposition til at læse eller se tv komfortabelt i sengen.

Det unikke LED-lys i sengens sengegavl tilføjer en stemningsfuld belysning, der kan skabe en afslappende atmosfære i rummet. Brug de farverige LED-strips til at skabe dit eget personlige lysshow og sæt prikken over i’et på din indretning.

Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støjsvag søvnoplevelse. Den medfølgende topmadras med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og blødhed til din nattesøvn.

Denne kontinentalseng er designet med fokus på både stil og funktionalitet og er det perfekte valg for dig, der ønsker en seng, der ikke bare er et møbel, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Skab dit eget personlige fristed med denne elegante og moderne kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top