vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl lyserød

3.635 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng – 140×190 cm i fløjl lyserød med indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808174 Kategori:

Med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i den smukke lyserøde farve vil dit soveværelse opleve en forvandling til et santuary af stilfuld komfort og ro. Denne seng er ikke kun designet til at give dig en god nattesøvn, men også til at tilføje en unik og moderne touch til dit soveværelsesindretning.

Sengen er omfavnet af blødt fløjl, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også tilføjer en følelse af elegance til rummet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, mens du nyder en god bog eller ser dine yndlings-TV-serier. De farverige LED-lys langs sengens omkreds skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet og giver dig mulighed for at skabe din egen personlige oase.

Med en madras fyldt med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropskonturer og absorberer støj, er denne kontinentalseng designet til at give dig den bedst mulige nattesøvn. Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfortlag og beskyttelse mod slid.

Bemærk, at hvert element i pakken leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Sengen er specielt designet til at bringe både funktionel komfort og æstetisk appel til dit soveværelse. Skab dit eget private tilflugtssted med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og oplev en ny form for luksus og velvære i dine nætter.

Scroll to Top