vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet

3.494 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design giver denne seng dig den ultimative komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808273 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng, det er en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Lad dig forføre af den bløde og slidstærke stofbetræk, som giver sengen et simpelt og rent udtryk. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af med din foretrukne bog eller tv-serie.

Det magiske LED-lys, der omgiver sengen, skaber en farverig og behagelig atmosfære, perfekt til at skabe den rette stemning i rummet. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser for en uforstyrret søvn, vil du vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød, skabt til at forkæle dine sanser og give dig den bedste søvnoplevelse. Den praktiske USB-port giver dig mulighed for praktisk opladning af dine enheder, så du kan holde dig tilsluttet, selv når du slapper af i sengen.

Med en elegant cremefarvet finish og en solid konstruktion af krydsfiner og træ er denne kontinentalseng både stilfuld og holdbar. Leveret med en brugervenlig manual til nem montering, kan du hurtigt og problemfrit opgradere dit soveværelse til et luksuriøst og afslappende fristed.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. En seng, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer en sofistikeret og moderne touch til dit soveværelse. Gå ikke glip af muligheden for at skabe din helt egen oase af ro og luksus derhjemme.

Scroll to Top