vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.664 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant stofdesign får du en komfortabel og stilfuld søvnoplevelse hver nat. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809164 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys på 140×190 cm er ikke bare en simpel seng – den er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og behageligt tilflugtssted. Med sit elegante og moderne design vil denne seng med sikkerhed tiltrække opmærksomhed og skabe en atmosfære af ro og velvære i rummet.

Sengens stofbetræk i en smuk cremefarve er ikke blot stilfuldt, men også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer en behagelig og holdbar soveoplevelse. Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra komfort, men også mulighed for at tilpasse sengen efter dine individuelle behov – perfekt til afslappende læsning eller tv-kiggeri.

Det virkelige wow-element ved denne seng er de farverige LED-lys, der omgiver sengens kanter og skaber en stemningsfuld belysning, der kan tilpasses efter humør og behov. Den indbyggede madras med pocketfjedre sørger for en ergonomisk korrekt støtte og optimal komfort hele natten igennem.

Topmadrassen med et blødt og hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra luksus til din soveoplevelse, mens USB-stikket giver dig mulighed for at oplade dine enheder bekvemt fra sengen. Med en praktisk brugermanual medfølger monteringsprocessen let, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne fantastiske kontinentalseng.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys investerer du ikke bare i en seng, men i en livsstil. Skab dit eget drømmeoase derhjemme og lad denne seng være det glamourøse centrum for dit private rum. Uanset om du foretrækker at slappe af i stil, arbejde i sengen eller bare nyde en god nattesøvn, vil denne seng med garanti give dig komfort, stil og en unik atmosfære, som du vil elske. Gør dine drømme til virkelighed med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top