vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.907 kr.

Drøm dig væk i luksus med vores vidaXL kontinentalseng med integreret LED-lys. Oplev en ultimativ søvnoplevelse i fløjlsbløde omgivelser.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803853 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×190 cm i fløjl mørkegrå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Med sit bløde fløjlsmateriale og elegante design vil denne seng blive det elegante fokuspunkt i dit soveværelse.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Den farverige LED-strip langs sengens ramme skaber en stemningsfuld atmosfære og giver dig mulighed for at skabe dit eget hyggelige lys i soveværelset.

Madrasen på denne kontinentalseng indeholder pocketfjedre af høj kvalitet, som giver en behagelig og støttende soveoplevelse. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer ekstra komfort.

Denne kontinentalseng er ikke bare en seng, det er en oplevelse. Med sin kombination af stilfuldt design, komfort og praktiske funktioner, er denne seng det perfekte valg for enhver, der ønsker en god nats søvn kombineret med elegance og luksus i soveværelset.

Så tag springet og invester i din søvnkvalitet og indretning med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig forføre af dens luksuriøse fløjlsmateriale, justerbare hovedgærde og farverige LED-lys, og oplev den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.oplevelse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top