vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof sort

2.798 kr.

Oplev ultimativ komfort og moderne elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med integreret LED-lys og stilfuldt design vil du sove som en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739605 Kategori:

Denne eksklusive kontinentalseng med LED-lys i sort stof fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Med et enkelt og rent look skaber sengen en luksuriøs atmosfære, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Sengens slidstærke stof er både åndbart og holdbart, hvilket sikrer dig en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver nat. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov, perfekt til læsning eller tv-kigning i sengen.

Det farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en magisk stemning i dit soveværelse og giver dig mulighed for at skabe dit eget lysshow. Den indbyggede madras med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn.

Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse og sikrer, at du vågner op opfrisket og veludhvilet hver morgen. Den medfølgende brugermanual gør monteringen let og enkel, så du kan nyde din nye seng med det samme.

Med en elegant kombination af stil, komfort og funktionalitet er denne kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL det perfekte valg til at skabe dit drømmesoveværelse. Gør dig selv den luksus at investere i din nattesøvn og oplev den ultimative søvnkomfort med denne fantastiske seng. Beskyt din investering og dig selv med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL – et valg du aldrig vil fortryde.

Scroll to Top