vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

2.746 kr.

Oplev den ultimative komfort med vidaXL kontinentalsengen – udstyret med luksuriøst LED-lys og elegant design i sort stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335739636 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Denne elegante seng vil ikke kun blive det centrale element i rummet, men vil også give dig en god nats søvn.

Sengens stilfulde design i sort stof vil tilføre et luksuriøst touch til din indretning. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer dig en behagelig søvnoplevelse. Sengegavlens justerbare højde gør det nemt for dig at finde den optimale position og få den rigtige støtte, mens du læser eller ser tv i sengen.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Du kan skifte farver og lysstyrke efter behov og skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Madrasen med pocketfjedre tilbyder enestående komfort og støtte til din krop. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt, absorberer støj og stød, og sikrer en rolig og uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og sikrer en behagelig liggeflade.

Den vidaXL kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem. Du kan klippe LED-striben efter behov, og den integrerede USB-port giver dig mulighed for at tilslutte dine enheder.

Kort sagt, denne kontinentalseng med LED-lys er det ideelle valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Gør dine nætter mere behagelige og stilfulde med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top