vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

4.438 kr.

Opdag luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Inkluderer stilfuldt LED-lys og en flot cremefarvet stof – Sov som en konge hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765600 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys vil revolutionere dit soveværelse og forvandle din nattesøvn til en luksuriøs oplevelse. Forestil dig at falde i søvn omgivet af den bløde og slidstærke cremefarvede stofbetræk, der både er åndbart og smukt at se på. Sengen er designet med en justerbar sengegavl, så du kan tilpasse den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se dine yndlingsfilm.

Det mest iøjnefaldende træk ved denne seng er dog de farverige LED-lys, der omkranser sengens ramme og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Med et enkelt tryk på en knap kan du skabe en hyggelig belysning, der hjælper med at slappe af og falde i søvn. LED-striberne er ikke kun dekorative, men de bidrager også til en unik og modernistisk stil i dit soveværelse.

Den indbyggede madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk og fyld af blødt skum, der tilføjer ekstra komfort og støtte til din søvnoplevelse.

For at gøre monteringen nemmere følger der en brugervenlig manual med, så du nemt kan samle sengen derhjemme. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Der medfølger en USB-stik til LED-lyset, men den certificerede 5V USB-strømkilde skal købes separat.

Giv dit soveværelse en opgradering med denne elegante kontinentalseng med LED-lys, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en overlegen måde. Lad dig inspirere af dette unikke møbel, der vil give dig en god nattesøvn og en smuk indretning i dit hjem. Slap af, og nyd din tid i sengen med denne enestående kontinentalseng, der vil forvandle dit soveværelse til et ægte drømmeland.

Scroll to Top