vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå

4.145 kr.

Optimer din nattesøvn med stil på en vidaXL kontinentalseng i luksuriøst fløjl. Oplev komfort uden kompromis på design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735249 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er en ægte perle til dit soveværelse. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af denne elegante og luksuriøse seng, der inviterer dig til en god nats søvn. Med sit bløde fløjlstof i en smuk mørkeblå farve oser denne seng af stil og komfort.

Et af de bemærkelsesværdige træk ved denne kontinentalseng er dens sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Den ikke kun tilfører sengen et elegant udtryk, men den giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krops form perfekt og sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for alle sovestillinger.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse. Den beskytter din madras og sikrer, at du sover behageligt hele natten igennem. Med en blanding af stof og skum i topmadrassen er du garanteret en god nats søvn.

Udover alt dette kommer denne kontinentalseng med en brugervenlig manual, der gør samlingen til en leg. Sengen er lavet af slidstærkt fløjlstof, massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket giver dig en seng af høj kvalitet, der vil vare i mange år fremover.

Nyd en god nats søvn og vågn op veludhvilet og klar til en ny dag med denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Tilføj et strejf af elegance og komfort til dit soveværelse med denne drømmeseng, der er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse. Grib chancen for at investere i din nattesøvn og opgrader dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng i dag.

Scroll to Top