vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn

4.466 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. En elegant kombination af stil og komfort til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735277 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det kommer til at skabe et luksuriøst og afslappende sovemiljø i dit hjem. Sengen er designet med fokus på både stil og komfort og vil helt sikkert forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Den bløde fløjlsoverflade på sengen tilføjer en luksuriøs følelse til rummet og inviterer dig til at falde i søvn med stil. Fløjlsmaterialet er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en sofistikeret og elegant touch til indretningen.

Sengens praktiske sengegavl er ikke kun et stilfuldt element, men det er også funktionelt, da det kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, mens du læser eller ser tv i sengen. Det er den perfekte kombination af komfort og funktionalitet.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og komfort hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, som medfølger sengen, er hudvenlig og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Den bløde og slidstærke topmadras sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med en seng i mørkegrønt fløjl og en madras i hvid og mørkegrøn vil denne kontinentalseng være et elegant og stilfuldt indslag i enhver moderne indretning. Den er ikke kun smuk at se på, men den er også designet med fokus på holdbarhed og funktionalitet.

Skab det perfekte sovemiljø med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, og gå på opdagelse i en verden af komfort, stil og velvære. Din søvn fortjener det bedste, så lad denne seng være starten på mange gode nætter med dyb og afslappende søvn.

Scroll to Top