vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.594 kr.

Oplev luksus og komfort i din soveværelse med vores elegante kontinentalseng i fløjlsmateriale. Den perfekte kombination af stil og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735306 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm er den altomfavnende seng, du har drømt om. Med sit luksuriøse fløjlstof i en fortryllende mørkegrøn farve byder denne seng dig velkommen til en verden af komfort og afslapning. Den bløde fløjloppbygning skaber en behagelig og blød overflade, der indhyller dig i ren velvære.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og tilbyder en fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop perfekt og absorberer eventuelle stød og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker en perfekt balanceret fasthed, hvilket gør den velegnet til dem, der sover på maven.

Den medfølgende topmadras tilføjer ekstra komfort med sit hudvenlige stofbetræk og bløde skumfyld, der giver dig en ekstra lag af luksus og polstring. Bemærk, at af hensyn til hygiejne betingelser kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne elegante kontinentalseng leveres med en robust sengeramme, en justerbar sengegavl og en topkvalitets madras og topmadras. Den er konstrueret af holdbare materialer såsom massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ for maksimal stabilitet og støtte. Livet er for kort til dårlig søvn – forkæl dig selv med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL og oplev en ny dimension af luksus og komfort i dit soveværelse.

Scroll to Top