vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder grå

3.283 kr.

Skab din drømmeoase med vores stilfulde kontinentalseng. Høj kvalitet, komfortabel og elegant design i grå kunstlæder til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335733067 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder grå
Pris: 3272.00
Skab et soveværelse, der emmer af luksus og komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng i smukt grå kunstlæder. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en investering i din søvn og velvære. Med sit slidstærke kunstlæder i høj kvalitet giver sengen et moderne og stilfuldt udtryk, der vil løfte ethvert soveværelse.

Sengen kommer med en justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte støtte, når du sidder op og læser eller ser fjernsyn. Den individuelle pocketfjedermadras sikrer dig en behagelig søvn med optimal støtte og stabilitet. Madrassen er designet til at absorbere bevægelser og støj, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den topkvalitets topmadras giver ekstra komfort og beskyttelse. Med sin bløde og hudvenlige overflade vil du elske at lægge dig til rette i denne seng efter en lang dag.

Vores kontinentalseng leveres med en omfattende brugermanual for nem montering, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne luksuriøse seng. Forsikr dig om, at du investerer i din søvn med vores vidaXL kontinentalseng, som vil give dig den ro og komfort, du fortjener hver nat. Gør din søvn til en oplevelse med vores kontinentalseng i grå kunstlæder.

Scroll to Top