vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder hvid

3.371 kr.

Få en god nattesøvn i luksus. vidaXL kontinentalseng med hvidt kunstlæder og komfortabel madras i 100×200 cm. Oplev ultimativ komfort og stil. Besøg vores hjemmeside nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734056 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder hvid

Drømmer du om en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser? Så er denne vidaXL kontinentalseng med madras lige noget for dig. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng give dig den ultimative komfort og velvære.

Sengen er betrukket med slidstærkt kunstlæder i en smuk hvid farve, som ikke kun ser stilfuld ud, men også er nem at rengøre med en fugtig klud. Det bløde og glatte materiale giver sengen et luksuriøst udseende, der vil pryde ethvert soveværelse.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov, så du kan nyde den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og en behagelig soveoplevelse. Med mellemhård støtte får du den rette fasthed og stabilitet, ideelt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den er designet til at absorbere støj og stød, så du kan falde i søvn i ro og fred.

Denne vidaXL kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Skab dit eget oase af ro og afslapning derhjemme med denne luksuriøse kontinentalseng, og vågn op hver morgen frisk og veludhvilet. Giv dig selv den nattesøvn, du fortjener med vidaXL kontinentalsengen med madras i kunstlæder.

Scroll to Top