vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm kunstlæder grå

5.428 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. 200×200 cm, kunstlæder, grå design – den perfekte blanding af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734187 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i kunstlæder i en elegant grå farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en sengeoplevelse ud over det sædvanlige. Denne kontinentalseng er skabt med fokus på maksimal komfort og afslapning, samtidig med at den tilføjer et strejf af luksus til dit soveværelse.

Det slidstærke kunstlæder, der pryder sengens overflade, garanterer ikke kun en lang holdbarhed, men også let vedligeholdelse. Du kan nemt tørre eventuelle pletter væk med en fugtig klud og bevare sengens strålende udseende i årevis. Den glatte overflade af kunstlæderet tilføjer også en luksuriøs fornemmelse til sengen og skaber et ægte designerudtryk.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give den optimale rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en god bog eller se din yndlingsserie. Denne funktionale detalje gør det muligt for dig at tilpasse sengen helt efter dine behov og præferencer.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er denne kontinentalseng designet til at levere den perfekte blanding af støtte og komfort. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker ekstra stabilitet.

En hudvenlig topmadras med et blødt stofbetræk fuldender oplevelsen ved at tilføje endnu mere komfort og beskyttelse. Denne topmadras er designet til at være behagelig mod din hud og give ekstra polstring for en ekstra lag af blødhed.

Med målene 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng rummelig nok til at skabe en luksuriøs soveoplevelse for dig og din partner. Pakken indeholder alt det nødvendige for nem montering, så du kan glæde dig til at tage imod din nye seng med åbne arme og se frem til mange nætter med dyb og afslappende søvn. Gør din søvn til en prioritet med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top