vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn

4.402 kr.

Oplev luksus og komfort med vores kontinentalseng i elegant mørkegrøn fløjl. Et stilfuldt valg til din soveværelse med fokus på kvalitet og design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736234 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 4229.00

Drømmer du om en himmelsk nattesøvn og en seng, der oser af luksus og komfort? Så er denne vidaXL kontinentalseng med fløjlsovertræk i smuk mørkegrøn farve det ideelle valg for dig. Lad dig forføre af det bløde og luksuriøse fløjl, der omfavner sengen og inviterer dig til ren afslapning og velvære.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun smuk at se på, men den kan også justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Den giver optimal støtte til ryggen, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller dit yndlings tv-show.

Madrassen på sengen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed, støtte og en utrolig tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dig, der foretrækker en fastere liggeflade uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen på denne kontinentalseng er også værd at nævne, da den er hudvenlig, slidstærk og tilfører ekstra komfort til din søvnoplevelse. Med en blød og behagelig overflade vil du føle dig forkælet og veltilpas hver eneste nat.

Bemærk venligst, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du vil modtage en brugervenlig manual, der gør samlingen af din nye kontinentalseng til en leg.

Med en sengestel farvet i smuk mørkegrøn fløjl og en madras i perfekt størrelse (140×200 cm), er denne vidaXL kontinentalseng en drøm, der går i opfyldelse. Skab din personlige oase af velvære og komfort med denne luksuriøse seng, der tilfører elegance og stil til dit soveværelse.

Inkluderet i pakken: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras, 1 x topmadras.

Bidrag til din daglige velvære med en god nattesøvn på denne fantastiske vidaXL kontinentalseng. Er du klar til at fordybe dig i en verden af komfort og elegance hver nat?

Scroll to Top