vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder hvid

3.440 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, komfortabel madras og holdbart kunstlæder til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734254 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder hvid

Drømmer du om en god nats søvn, hvor du vågner frisk og veludhvilet? Så er denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse.

Kontinentalsengen er lavet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun er let at rengøre, men også giver sengen et luksuriøst udseende. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til at læse eller se tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer stød og støj, vil du opleve en utrolig komfortabel og støttende søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen har et hudvenligt betræk, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Livet er for kort til dårlig søvn, så invester i din nattesøvn med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med en let montering og en pakkeløsning inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras får du alt, hvad du behøver for at sove som en drøm. Drøm stort, sov godt.

Scroll to Top