vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof gråbrun

3.176 kr.

Drømmer du om luksuriøs søvn? Opgrader dit soveværelse med vores komfortable kontinentalseng i smuk gråbrun stof. Få den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335730790 Kategori:

Denne formidable kontinentalseng fra vidaXL er skabt til at give dig en fantastisk nattesøvn hver eneste nat. Med sit elegante design og høje kvalitet vil denne seng revolutionere din søvnoplevelse og forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og velvære.

Det slidstærke stof, der er brugt til at polstre sengen, ikke kun ser smukt ud, men det er også åndbart og yderst holdbart. Sengen leveres med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er madrassen med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er af fremragende kvalitet, og de tilpasser sig din krop perfekt, mens de absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver både stabilitet og komfort.

For at fuldende din komfortoplevelse kommer sengen med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Denne topmadras beskytter også din madras og sikrer, at den forbliver i bedst mulig stand i mange år fremover.

Designet i en elegant gråbrun farve vil denne kontinentalseng tage sig godt ud i enhver soveværelsesindretning og tilføje et strejf af luksus til dit rum. Med målene 203 x 93 x 118/128 cm (L x B x H) er denne seng både rummelig og kompakt, perfekt til ethvert soveværelse.

Pakken indeholder alt hvad du har brug for, inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Med en brugervenlig manual til nem montering kan du hurtigt og problemfrit få din nye kontinentalseng klar til brug. Giv dig selv den bedste nattesøvn nogensinde med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top