vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.362 kr.

Oplev ultimativ komfort med denne luksuriøse kontinentalseng i elegant sort stof. Skab det perfekte sovemiljø og vågn frisk og veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699145 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn og en udhvilet krop og sjæl. Sengen er designet med fokus på komfort, holdbarhed og stil, og vil hurtigt blive det centrale element i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng leveres med en sengegavl, der ikke kun er en smuk detalje, men også praktisk, da den kan justeres i højden efter behov. Dette giver dig mulighed for at tilpasse sengen til din foretrukne siddestilling, når du ønsker at slappe af i sengen med en god bog eller din favoritfilm.

Kernen i denne kontinentalseng er den premium pocketfjedrede madras, der tilbyder enestående støtte og komfort. Pocketfjedrene er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig kroppens form, hvilket sikrer en optimal nats søvn uden støj eller forstyrrelser fra bevægelser.

Madressen har en mellemhård fasthed, der giver stabilitet og støtte til din krop, samtidig med at den sikrer en behagelig overflade at ligge på. Denne madras er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en fast, men blød overflade.

Topmadrassen, der følger med denne kontinentalseng, er hudvenlig og ekstra blød, hvilket tilføjer en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Topmadrassen bidrager også til at bevare madrassen i god stand og beskytter den mod snavs og slid.

Denne kontinentalseng er ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også i din generelle velvære. Med dens smukke sorte stof og holdbare konstruktion vil denne seng være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til dit soveværelse i mange år fremover. Oplev den ultimative komfort og søvn med denne vidaXL kontinentalseng med madras.

Scroll to Top