vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.455 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen 140×190 cm i elegant mørkebrunt stof. Optimal støtte til din søvn i luksuriøst design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696077 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer et touch af luksus til enhver indretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og yderst slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde af din seng.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Denne praktiske funktion gør det endnu mere behageligt at tilbringe tid i sengen.

Madrasen i sengen er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet, som sikrer fremragende støtte og komfort. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård fasthed tilbyder madrassen den rigtige stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er skinvenlig og blød, fuldender din komfortoplevelse og giver dig en ekstra lag af luksus.

Vi ønsker at sikre din tilfredshed, og derfor gælder det for madrassen, at den ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet. Hver detalje er nøje gennemtænkt for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse.

Med målene 193 x 147 x 118/128 cm for sengen, 140 x 190 x 20 cm for madrassen og 140 x 190 x 5 cm for topmadrassen har denne kontinentalseng den perfekte størrelse til dit soveværelse. Alt, du behøver for nem montering, følger med pakken.

Gå ikke glip af muligheden for at investere i din søvnkvalitet og din komfort med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæle med et nyt niveau af luksus og velvære i din egen seng hver eneste nat.

Scroll to Top