vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.618 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Elegant design, luksuriøs komfort og holdbarhed i topklasse. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335696107 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative komfort og et selvforkælende sovemiljø. Med sit enkle og stilfulde design vil denne kontinentalseng være et smukt og praktisk tilføjelse til dit soveværelse.

Det slidstærke stof, der pryder sengen, er ikke kun smukt at se på, men det er også utroligt åndbart og robust, hvilket sikrer dig en lang levetid og komfort i mange år fremover. Den justerbare sengegavl gør det muligt for dig at tilpasse din støtte og oplevelse, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker stabilitet og komfort uden at gå på kompromis.

Vores hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse. Den bløde og behagelige overflade sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag. Vi vil minde dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras er en komplet pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for til en god nats søvn. Så lad dig forføre af komforten, elegance og luksus, som denne seng kan tilbyde, og gør din søvn til en oase af velvære og ro.

Scroll to Top