vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet

3.445 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof. Oplev ultimativ komfort og stil. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695970 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof cremefarvet
Pris: 3436.00

Drøm sødt på denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Med sit elegante design og høje komfortniveau er denne seng det ultimative valg for dem, der værdsætter en god nats søvn.

Sengens slidstærke stof i smuk cremefarve giver et luksuriøst udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Madrasens pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig din kropsform for en fejlfri støtte og komfort. Den mellemhårde fasthed er ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i topklasse. Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale, der giver dig den ekstra blødhed og beskyttelse, du fortjener.

Denne kontinentalseng er ikke kun designet til at give dig uovertruffen komfort, men den er også let at montere og vedligeholde. Med vidaXL får du ikke bare en seng – du får en oplevelse af ren luksus og velvære.

Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet med denne vidunderlige kontinentalseng. Lad drømmene føre dig væk til en verden af ro og komfort hver nat. Din søvn fortjener kun det bedste, så forkæl dig selv med denne fantastiske seng fra vidaXL. Den cremefarvede elegance venter på dig.

Scroll to Top