vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof gråbrun

3.247 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i gråbrunt stof til en overkommelig pris. Køb den nu og oplev ultimativ søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695977 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm, i en smuk gråbrun farve, er det ultimative valg til en dyb og afslappende nattesøvn. Med sit enkle og stilfulde design passer sengen perfekt ind i ethvert soveværelse og tilføjer et touch af elegance.

Sengen er fremstillet med slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart, og med en praktisk justerbar sengegavl, som giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabil liggeflade uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød at ligge på, og sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din madras.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og hurtig. Sengen er fremstillet af holdbare materialer som lærketræ og konstrueret træ, hvilket sikrer lang levetid og stabilitet.

Bring elegance og komfort ind i dit soveværelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras. Lad dig fordybe i en dyb søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Din søvnkvalitet er vigtig, og med denne seng kan du sikre dig en god og afslappende nattesøvn, hver eneste nat. Optimer dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng og oplev den ultimative søvnkomfort.

Scroll to Top