vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

3.180 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i smukt pink fløjl – perfekt kombination af stil og komfort til din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799698 Kategori:

De færreste ting i verden kan måle sig med følelsen af at falde i søvn på en luksuriøs kontinentalseng, og med vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i smuk lyserød fløjl, kan du opleve den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Denne fantastiske kontinentalseng er ikke blot et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Det bløde fløjlsmateriale, der omslutter sengen, inviterer dig til at slappe af og nyde øjeblikket. Fløjlsmaterialet er ikke kun blødt og behageligt at røre ved, det tilfører også en følelse af luksus og elegance til din soveplads.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine behov og tilbyder fremragende støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og behagelig søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil liggeposition uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod huden.

Denne kontinentalseng leveres i en smuk lyserød farve, der skaber en lys og indbydende atmosfære i dit soveværelse. Den er fremstillet af holdbare materialer, herunder fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at samle sengen nemt og hurtigt derhjemme. Med denne vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i fløjl pink, kan du se frem til en god nats søvn og en stilfuld opgradering af dit soveværelse. Forkæl dig selv med den ultimative luksus og komfort med denne smukke kontinentalseng.

Scroll to Top