vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

3.100 kr.

Oplev luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng i fløjlspink. Perfekt til at skabe en stilfuld og afslappende soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797586 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

Drømmer du om en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit bløde fløjlstekstil i en smuk lyserød farve vil denne seng ikke kun give dig en god søvn, men også tilføre et strejf af elegance til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er designet med komfort i tankerne. Den bløde fløjl er behagelig at røre ved og skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til at slappe af, læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, som tilbyder en enestående støtte og tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender dette luksuriøse soveensemble. Topmadrassen har et blødt stofbetræk og fyld af skum, der giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage.

Så invester i din søvnkvalitet og dit velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forkæle og nyd den ultimative komfort og elegance i dit soveværelse.

Scroll to Top