vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

3.152 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vidaXLs kontinentalseng i fløjl pink. Oplev en himmelsk søvnoplevelse i smukt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798543 Kategori:

Gå ikke glip af muligheden for at opleve ultimativ komfort og luksus med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×190 cm i en smuk lyserød fløjl. Denne seng er skabt til at give dig en dyb og forfriskende søvnoplevelse hver eneste nat.

Det bløde fløjlstekstil omslutter sengen og tilføjer en luksuriøs følelse af velvære. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, der skaber en indbydende atmosfære i soveværelset. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og sikrer optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og slappe af med en god bog eller se dine foretrukne tv-serier.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer en høj kvalitet, holdbarhed og fremragende tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du forbliver uforstyrret under din søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der tilbyder stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk giver ekstra komfort lag på lag. Den bløde og slidstærke topmadras sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og enkel. Den smukke lyserøde farve og elegant design vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og behageligt rum. Livet er for kort til dårlige søvnoplevelser – opgrader din søvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende lyserød fløjl i dag. Oplev en øget velvære og dyb søvn, der vil efterlade dig følelsesmæssigt opladet og klar til at indtage dagen.

Scroll to Top