vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

3.163 kr.

Få luksuriøs komfort derhjemme med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl pink. Den perfekte kombination af stil og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796431 Kategori:

Teknologi og design mødes i denne moderne og stilfulde kontinentalseng fra vidaXL. Med en størrelse på 90×190 cm er denne seng ideel til et enkelt soveværelse, en teenager eller en gæstesoveværelse. Den smukke lyserøde fløjlsbeklædning tilføjer en touch af elegance og luksus til enhver indretning.

Men denne seng er ikke kun et visuelt statement – den er også designet med komfort i tankerne. Den bløde fløjlsbeklædning er behagelig at røre ved og skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Den justerbare sengegavl tilbyder optimal støtte, mens madrassen med pocketfjedre sikrer en god nattesøvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket betyder, at du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver en stabil og behagelig liggeflade, der passer til enhver sovestilling. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og øger komforten endnu mere. Med denne kontinentalseng kan du se frem til at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er nem at samle med den medfølgende brugermanual, så du kan hurtigt få den på plads i dit hjem. Den er lavet af holdbare materialer, herunder massivt lærketræ og konstrueret træ, så du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid.

Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Giv dig selv den luksus at sove i stil og komfort med denne elegante seng fra vidaXL. Din søvn fortjener kun det bedste, så hvorfor ikke forkæle dig selv med denne smukke kontinentalseng i dag?

Scroll to Top