vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.686 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i smukt fløjl. Skab elegance i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796557 Kategori:

Denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL vil transformere dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med et elegant design og en perfekt blanding af funktionalitet og stil, vil denne seng ikke kun forbedre dit søvnkvalitet, men også give dit rum et sofistikeret og moderne touch.

Sengens ramme er fremstillet af robust massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer holdbarhed og stabilitet i mange år fremover. Den smukke mørkegrønne fløjl tilføjer en luksuriøs og behagelig følelse til sengen, hvilket skaber en indbydende atmosfære i dit soveværelse.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine personlige præferencer og behov. Sengegavlen er ikke kun en elegant detalje, men den tilbyder også optimal rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du drejer eller vender dig om natten. Den mellemhårde støtte er ideel for dem, der foretrækker en fastere overflade uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, og den beskytter effektivt din madras samtidig med at tilføje en ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse. Den hvide farve på topmadrassen passer perfekt sammen med sengens mørkegrønne fløjl og skaber en harmonisk balance i designet.

Kort sagt, denne kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative blanding af stil, komfort og funktionalitet. Lad dig forføre af dens elegance, omfavn dens luksuriøse komfort, og gå ikke glip af muligheden for at skabe din egen drømmesoase i dit soveværelse. Giv dig selv den gave af en god nats søvn hver nat – du fortjener det.

Scroll to Top