vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

3.278 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl pink. Få den bedste søvnoplevelse hjemme hos dig selv.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798741 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×190 cm i fortryllende fløjl i en blid pink nuance er det ultimative valg for dig, der søger en kombination af komfort, stil og funktionalitet i din soveoplevelse. Lad dig forkæle af det bløde og luksuriøse fløjl, der omsvøber sengen og inviterer dig til en dyb og afslappende søvn.

Den medfølgende sengegavl er ikke blot et æstetisk element, men også en praktisk funktion, da den kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser din yndlingsserie. Med en madras udstyret med pocketfjedre kan du være sikker på øget holdbarhed og tilpasningsevne, da fjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen tilbyder stabil rygstøtte og den rette fasthed, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, fuldender oplevelsen og tilføjer ekstra lag af komfort og luksus til din søvn.

Med et elegant design i lyserødt fløjl og solide materialer som massivt træ og krydsfiner er denne kontinentalseng ikke kun en investering i din søvn, men også i din indretning. Pakken indeholder alt hvad du har brug for, inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, og hver detalje er nøje udvalgt for at sikre den bedst mulige soveoplevelse.

Forkæl dig selv med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL og lad dig indhylle i komfort, stil og luksus hver eneste nat. Og husk, at den perfekte nattesøvn er afgørende for dit velvære og din livskvalitet – så invester i dig selv og din søvn med denne smukke kontinentalseng i blød pink fløjl.

Scroll to Top