vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder hvid

3.405 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i hvid kunstlæder. Oplev ultimativ komfort og stilfuldt design i din egen seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769303 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med en madras på 100×200 cm i elegant hvid kunstlæder vil bringe luksus og komfort til dit soveværelse. Denne seng er designet til at tilbyde maksimal afslapning og en god nats søvn. Den slidstærke kunstlæderbeklædning af høj kvalitet er ikke kun let at rengøre med en fugtig klud, men det tilføjer også et strejf af elegance og luksus til din indretning.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du har brug for at sidde op i sengen og læse eller se tv. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, så du kan få en rolig og uforstyrret søvn.

Madrasen på denne kontinentalseng tilbyder en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort og gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og skaber en blød og behagelig overflade at ligge på.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, herunder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Med målene 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse og vil helt sikkert blive et stilfuldt og praktisk tilføjelse til din hjemmeindretning.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng med madras i hvid kunstlæder. Imødekom din søvnbehov med stil og komfort.

Scroll to Top