vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl pink

3.146 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng i fløjl pink. Skabt til komfort med en luksuriøs madras i en perfekt størrelse (90×190 cm). din gode nats søvn starter her.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795474 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm er ikke bare en seng – det er et indbydende møbel, der transformerer dit soveværelse med sin smukke og luksuriøse udstråling. Den bløde fløjl i en elegant lyserød farve føles fantastisk mod huden og tilføjer en touch af elegance til ethvert rum.

Med en justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte til din ryg, uanset om du læser en god bog eller ser fjernsyn. Den mellemhårde madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og giver en behagelig og støttende søvnoplevelse. Aldrig har du følt dig mere veltilpas i din seng.

Topmadrassen tilføjer ekstra komfort og beskyttelse mod slid, samtidig med at den er hudvenlig og behagelig at ligge på. Den luksuriøse følelse af fløjl og den stabile støtte fra sengens konstruktion vil få dig til at glæde dig til at gå i seng hver aften.

Med denne kontinentalseng får du ikke bare en seng, du får en oase af komfort og velvære i dit eget hjem. Lad dig forføre af den bløde fløjl, den skræddersyede støtte og den elegante udstråling. Tag skridtet mod en bedre søvn og en smukkere indretning med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Tilføj den til din indkøbskurv i dag og lad drømmene begynde.

Scroll to Top