vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

4.440 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Skab et elegant og behageligt sovemiljø hjemme hos dig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795572 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i fløjl mørkeblå Denne kontinentalseng fra vidaXL tilbyder den ultimative kombination af komfort, luksus og stil til dit soveværelse. Med et elegant design og førsteklasses materialer er denne seng designet til at give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Selve sengen er lavet af blød og smidig fløjl, der ikke kun føles behageligt mod huden, men også giver et sofistikeret udseende til ethvert soveværelse. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at passe til din personlige præference og giver optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og komfort. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser for en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt materiale og tilbyder ekstra polstring og komfort til din soveoplevelse. Topmadrassen beskytter desuden din madras og forlænger levetiden på både madras og seng.

Denne vidaXL kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem og hurtig montering, og er det ideelle valg for dig, der ønsker den bedste søvnoplevelse hver nat. Skab dit eget lille helle af luksus og komfort derhjemme med denne flotte kontinentalseng i mørkeblå fløjl.

Scroll to Top