vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof gråbrun

3.157 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, høj kvalitet og god pris. Perfekt til dig, der værdsætter komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766037 Kategori:

Nyd en god nats søvn i den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i gråbrunt stof, der oser af komfort og stil. Denne eksklusive seng er designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Det slidstærke stof i en smuk gråbrun nuance giver sengen et elegant udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du forstyrres minimalt, hvis din partner drejer sig om natten. Den mellemhårde madras er perfekt til at give dig den rette støtte og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød at ligge på, fuldender oplevelsen af luksus og velvære. Samtidig er sengen let at samle takket være den medfølgende brugervejledning, så du hurtigt kan komme til at nyde din nye favoritplads i hjemmet.

Med sengens stilfulde design, holdbare materialer og kompromisløse komfort er vidaXL kontinentalsengen med madras en investering i din velvære og søvnkvalitet. Giv dig selv den bedste start på dagen ved at investere i en seng, der tager din søvnoplevelse til et nyt niveau af luksus og afslapning.

Scroll to Top