vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.591 kr.

Få den bedste nattesøvn med vores komfortable vidaXL kontinentalseng i elegant cremefarvet stof. Oplev luksus og støtte hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762798 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet
Pris: 4176.00 DKK

Drømmer du om den ultimative luksus og komfort i din søvn? Denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL er designet til at give dig en uforglemmelig soveoplevelse hver eneste nat.

Med sit elegante og stilfulde design vil denne kontinentalseng være et smukt og funktionelt tilføjelse til enhver soveværelse. Sengens slidstærke stof i cremefarvet nuance afspejler elegance og god smag, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden.

Sengens sengegavl er ikke kun en smuk udsmykning, men den er også praktisk med sin justerbare højde. Du kan nemt tilpasse den for at opnå den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig kroppens form og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte giver optimal stabilitet og komfort, hvilket gør den velegnet til alle sovestillinger. Om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil denne madras give dig den perfekte støtte.

Topmadrassen er designet med fokus på både komfort og hygiejne. Det bløde og hudvenlige betræk gør den behagelig at ligge på, samtidig med at den beskytter madrassen mod slid og snavs.

Med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en seng, men en hel soveoplevelse fyldt med luksus, komfort og stil. Lad dig forkæle hver nat og vågn op frisk og veludhvilet til en ny dag.

* Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Produktet leveres med brugervenlig monteringsvejledning for nem samling.

Mål:
– Seng: 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H)
– Madras: 140 x 190 x 20 cm (B x L x H)
– Topmadras: 140 x 190 x 5 cm (B x L x H)

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Scroll to Top