vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.427 kr.

Drømmer du om en himmelsk nattesøvn? Opgrader til vores luksuriøse kontinentalseng i cremefarvet stof. Opnå ultimativ komfort i naturlig elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762829 Kategori:

Vær klar til at opgradere din søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm. Denne elegante seng er designet med fokus på maksimal komfort og afslapning for at sikre, at du får den bedst mulige nattesøvn.

Den slidstærke stofbeklædning i en smuk cremefarve giver sengen et enkelt og rent udseende. Stoffet er ikke kun åndbart, men også yderst holdbart og nemt at vedligeholde, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk i mange år fremover.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og tilbyder en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer en rolig og uforstyrret nattesøvn.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast overflade, men stadig ønsker den rette mængde af komfort. Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig med sit bløde betræk, men tilføjer også ekstra komfortlag til din søvnoplevelse.

For at sikre en problemfri opsætning leveres sengen med en brugervenlig manual, og hver enhed er omhyggeligt pakket for at beskytte den under forsendelse. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Udover den fremragende komfort og kvalitet i vores vidaXL kontinentalseng, leveres den også med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras for en komplet pakke, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Gør dig klar til nattesøvnen i dine drømme med vores eksklusive kontinentalseng – din krop vil takke dig for det hver eneste nat.

Scroll to Top