vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof gråbrun

3.351 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Enkel og elegant design i gråbrun stof med en komfortabel madras i størrelsen 90×200 cm. Høj kvalitet og den perfekte seng til din gode nattesøvn. Opdag det i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334759635 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof gråbrun

Drømmer du om den perfekte søvnoplevelse i en seng, der oser af stil og komfort? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg for dig. Denne seng er skabt til at give dig ikke bare en god nattesøvn, men en oplevelse af ren luksus og afslapning hver eneste nat.

Lad os starte med at beundre det smukke design – med sit stilsikre og enkle udtryk i gråbrunt stof passer denne seng perfekt ind i enhver moderne indretning. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den optimale støtte, uanset om du ligger ned og slapper af eller sidder op og læser en god bog.

Men det er ikke bare udseendet, der gør denne seng til noget særligt. Den kommer også med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, ideel til enhver sovestilling. Og med den hudvenlige topmadras kan du nyde ekstra blødhed og komfort, mens du drømmer sødt om alt det, der gør dig glad.

Nærmere specifikationer? Sengen er lavet af slidstærkt stof og solidt træ, malet i den elegante gråbrune farve. Madrassen er fyldt med pocketfjedre og skum, mens topmadrassen er polstret med blødt skum og har et hudvenligt betræk af polyester.

Så gør dig selv en tjeneste – inviter luksus og komfort ind i dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Den perfekte seng til en perfekt søvnoplevelse. Bestil din nu og glæd dig til at falde i søvn i ren velvære hver eneste nat.

Scroll to Top