vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

2.490 kr.

Opdag ultimativ komfort med vores elegante kontinentalseng i fløjl. Skab luksus i soveværelset med denne stilfulde og behagelige seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334730234 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm er en perfekt kombination af stilfuldt design og suveræn komfort. Sengen er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse og sikre dig en god nats søvn hver gang.

Med sit smukke sort fløjlsbetræk udstråler denne kontinentalseng en aura af luksus og elegance. Fløjlsmaterialet føles blødt og behageligt mod huden og tilføjer et strejf af sofistikeret stil til dit soveværelse.

Sengen leveres med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Sengegavlen giver ikke kun en elegant finish på sengen, men den er også funktionel og giver en behagelig støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en middelhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel søvnoverflade.

Topmadrassen på sengen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig ekstra komfort og beskyttelse. Topmadrassen har et slidstærkt betræk af polyester, der er nemt at rengøre og vedligeholde.

Denne kontinentalseng leveres i en pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering. Med sengens moderne design, luksuriøse materialer og suveræne komfort er denne vidaXL kontinentalseng med madras den perfekte investering til dit soveværelse. Gør din søvnoplevelse til en drøm med denne elegante kontinentalseng.

Scroll to Top