vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.496 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkebrun stof. Komfort, kvalitet og stil samlet i én seng. Bestil nu og drøm sødt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732106 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er det perfekte valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stilfuldt design og høj komfort. Denne luksuriøse kontinentalseng er en perfekt kombination af funktionalitet og æstetik, der vil løfte ethvert soveværelse til et nyt niveau.

Sengen er betrukket med et slidstærkt mørkebrunt stof, der tilføjer elegance og varme til rummet. Det enkle og rene look skaber en beroligende atmosfære, der indbyder til afslapning. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og modstandsdygtigt over for slid, hvilket sikrer, at sengen vil holde i mange år fremover.

En af de unikke egenskaber ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses i højden for at imødekomme dine behov. Den ergonomiske udformning af gavlen giver fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv, hvilket skaber den perfekte atmosfære for hvile og afslapning.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig kroppens konturer og absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer minimal forstyrrelse under søvnen. Den mellemhårde madras giver en ideel kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras er betrukket med et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt mod huden. Topmadrassen tilføjer en ekstra lag komfort og beskyttelse mod slid og snavs, hvilket forlænger levetiden på din madras.

Ved køb af denne kontinentalseng medfølger en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Oplev en ny standard for komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 140×190 cm. Gør dit soveværelse til en oase af ro og velvære med denne luksuriøse seng, der kombinerer funktion, kvalitet og design på smukkeste vis.

Scroll to Top