vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.587 kr.

Drømmer du om en luksuriøs nattesøvn? Opgrader med vores komfortable kontinentalseng i elegant cremefarvet stof. Gør din søvn til en oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732108 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet, Pris: 4154.00

Drømmer du om den ultimative afslappende søvnoplevelse i luksuriøse omgivelser? Vores vidaXL kontinentalseng med madras er det perfekte valg for dig.

Forestil dig at sænke dig ned i en blød og behagelig seng efter en lang dag og lade dig synke ned i en dyb og forfriskende søvn. Denne kontinentalseng giver dig ikke kun den støtte og komfort, du har brug for, men tilføjer også et strejf af elegance til dit soveværelse med sit smukke cremefarvede stof.

Med dens justerbare sengegavl kan du let tilpasse din seng til dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du læser en bog eller ser din yndlingsserie. Madrassen med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop perfekt og absorbere støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret nattesøvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen har en hudvenlig overflade, der føles blød og behagelig mod din hud, hvilket tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse.

Vi forstår, at din søvn er af største vigtighed, og derfor har vi sørget for at tilbyde dig en seng af højeste kvalitet, der sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Tilføj vores vidaXL kontinentalseng til dit soveværelse i dag og oplev den ultimative søvnkomfort og stilfulde design.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med vores detaljerede brugermanual er montering en leg. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at skabe dit eget drømmesoveværelse.

Scroll to Top