vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof gråbrun

5.067 kr.

Få en ultimativ søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL i elegant gråbrun stof. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334732146 Kategori:

Den eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i målene 160×200 cm og i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg, når det kommer til stilfuldt design kombineret med uovertruffen komfort. Denne luksuriøse seng er skabt med fokus på detaljer og kvalitet for at sikre dig en dyb og behagelig søvnoplevelse hver eneste nat.

Sengens slidstærke stof i en smuk gråbrun nuance tilføjer et sofistikeret touch til ethvert soveværelse, samtidig med at det åndbare materiale sikrer et behageligt sovemiljø hele året rundt. Med en praktisk justerbar sengegavl, der støtter din ryg perfekt, kan du nemt tilpasse sengen til dine personlige behov, uanset om du foretrækker at læse en god bog eller slappe af foran fjernsynet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendetegnet ved sin exceptionelle kvalitet og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig din krops konturer og absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte, der giver den rette balance mellem stabilitet og komfort, er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Den beskytter madrassen mod slid og snavs og er let at rengøre. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og problemfri.

Forkæl dig selv med en god nats søvn i denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, og oplev den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Investér i din søvnkvalitet og opgrader dit soveværelse med denne eksklusive seng, der vil forvandle dine nætter og give dig en veludhvilet start på hver eneste dag.

Scroll to Top