vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof sort

2.621 kr.

Opgradér din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Unik kombination af stil, komfort og holdbarhed. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334687627 Kategori:

Ved at investere i vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm i smukt sort stof, træder du ind i en verden af luksus og komfort, som du vil nyde hver eneste nat. Denne førsteklasses seng er designet med omtanke for at tilbyde dig den optimale søvnoplevelse.

Sengens slidstærke stof i elegant sort giver et stilfuldt og tidløst udtryk, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan få den rette støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver dig den rette balance mellem stabilitet og komfort. Perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er beklædt med en hudvenlig stofbetræk, tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Den er designet med fokus på detaljerne for at sikre, at du får den bedst mulige nats søvn.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for at samle den nemt og hurtigt. Vores seng er fremstillet af materialer af høj kvalitet, herunder stof, massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer langvarig brug og komfort.

Giv dig selv den ultimative gave med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Skab et oase af afslapning og velvære i dit soveværelse og nyd hver eneste nat i luksus og komfort.

Scroll to Top