vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof gråbrun

5.068 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i elegant gråbrun stof og stilfuldt LED-lys. Bestil din drømmeseng i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955252 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys i smuk gråbrun farve er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med sit elegante design vil denne seng skabe et imponerende fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en perfekt nattesøvn hver gang.

Det slidstærke stof, lavet af åndbart polyester, giver sengen et enkelt og rent udseende, samtidig med at det sikrer holdbarhed og komfort. Den justerbare sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, så du kan sidde behageligt op ad sengen og nyde en god bog eller din yndlingsserie.

Det virkelig unikke element ved denne seng er det farverige LED-lys, som skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver og belysningsindstillinger for at skabe den perfekte atmosfære til afslapning og hvile.

Den indbyggede madras med individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen med en blød og hudvenlig overflade garanterer ekstra komfort og hygiejne.

Den medfølgende brugermanual gør det nemt at montere sengen derhjemme, og det medfølgende USB-stik giver dig mulighed for nemt at tilslutte LED-lyset til en strømkilde. Bemærk venligst, at den certificerede USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Gør din søvn til en magisk oplevelse med denne fantastiske seng, der vil transformere dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top