vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort

5.248 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng med integreret LED-lys. Skab hygge og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955258 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort, Pris: 4994.00.

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores fantastiske kontinentalseng med indbygget LED-lys. Denne seng vil ikke blot være det centrale element i dit soveværelse, men den vil også revolutionere din søvnoplevelse på en måde, du aldrig har oplevet før.

Sengens stilfulde design i sort stof udstråler elegance og modernitet, mens det slidstærke stof samtidig er åndbart og behageligt mod huden. Du vil ikke kunne modstå at glide ned i sengen efter en lang dag og lade dig omslutte af ren velvære.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling og finde den perfekte position til læsning eller tv-kigning. Med den farverige LED-strip integreret i sengens design kan du skabe en stemningsfuld atmosfære og skifte mellem forskellige farver alt efter dit humør.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng særlig. Den er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er beklædt med hudvenligt stof og sikrer ekstra komfort og støtte.

Med et USB-stik integreret i sengen kan du nemt oplade dine enheder, mens du slapper af. Bemærk, at den certificerede strømkilde ikke medfølger, men du kan nemt tilslutte din egen. Sengen leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den.

Gør din søvn til en oplevelse med denne elegante og innovative kontinentalseng fra vidaXL. Skab dit eget personlige fristed og vågn op forfrisket og veludhvilet hver eneste morgen. Lad drømmene føre dig til en verden af velvære og luksus med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top