vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort

5.245 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen med indbygget LED-lys i sort stof. Skab den perfekte stemning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981328 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof sort, Pris: 4993.00

En god nattesøvn er essentielt for et friskt og veludhvilet sind. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du skabe dit eget fristed af komfort og stil i dit soveværelse. Denne seng er ikke bare et sted at sove, det er et designelement i sig selv.

Denne kontinentalseng er udført i en slidstærk sort stof, der både er åndbart og lækkert at se på. Designet er enkelt og rent, hvilket gør det let at indrette resten af dit soveværelse omkring sengen.

Sengen er ikke kun praktisk, den er også yderst komfortabel. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position, når du læser eller ser tv i sengen. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer en god nattesøvn ved at absorbere støj og stød, når du drejer dig om natten.

Det virkelige highlight ved denne seng er dog det farverige LED-lys, der er integreret i sengens design. Skab en hyggelig atmosfære i mørket med et tryk på en knap. Vælg din favoritfarve eller lad lyset skifte automatisk for en beroligende effekt.

For at sikre både komfort og hygiejne kommer sengen med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig mod huden. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Oplev luksus og velvære med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab dit eget personlige fristed af komfort og stil og lad dig forføre af den skønne kombination af design, komfort og funktionalitet. En investering i god søvn er en investering i dit velvære og vitalitet. Din søvn er vigtig, så hvorfor ikke forkæle dig selv med det bedste?

Scroll to Top