vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof sort

2.957 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Inkluderer smart LED-lys og luksuriøst stofmateriale. Gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955087 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Med sit moderne og stilfulde design vil denne seng blive det ultimative fokuspunkt i dit rum. Det slidstærke stof i en smuk sort farve giver sengen et elegant og sofistikeret udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt at røre ved.

Sengegavlen på denne kontinentalseng kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den unikke LED-strip langs sengens kant tilføjer en smuk og farverig belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysindstillinger for at skabe lige præcis den stemning, du ønsker.

Denne kontinentalseng er udstyret med en høj kvalitets madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en god nattesøvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt at ligge på.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Du kan nemt klippe LED-strippen til den ønskede længde, og den medfølgende USB-ledning gør det nemt at tilslutte lyset. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken.

Denne kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng – det er en oplevelse. Lad dig forføre af det smukke design, den behagelige komfort og den stemningsfulde belysning. Gør din søvn til en luksuriøs og afslappende oplevelse med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top